vrijdag 28 december 2012

toen werden het er 3

Ik heb 2 katten zoals je al eerder kon lezen, luca en vuitton.
Ongeveer een 10 weken geleden vonden we een katje aan onze achterdeur. In heel de straat ben ik rond gegaan of iemand zijn katje kwijt was. We doopte het katje dan maar Oscar. Hij bleef maar bij ons en wat bleek dat hij super lief is ! Je kunt hem knuffelen en hij geeft zoveel liefde terug. Hij spint uren aan een stuk en toont continu liefde.

Ik was wel bang hoe mijn mama zou reageren . Zij is niet zo een dieren mens en ik kreeg normaal nooit meer een huisdier. Toen mijn vorige kat stierf na 15 jaar bij ons te zijn wist ik dat er nooit meer een kat in onze tuin zou rondlopen. Toen mijn beste vriendin een nestje had dat 2 weken na mijn kat haar dood is geboren kwam mijn mama met goed nieuws. Ik kreeg terug een katje. Vuitton was nog maar 4 uur oud en ik koos haar. Ik ben de weken die er op volgende wel heel vaak op bezoek geweest :p. Er was nog een katje dat we dikske noemde. Een echt lief meisje dat continu kwam knuffelen. Uiteindelijk zijn er 2 katten mee naar huis gegaan. Ze zijn nu al 1,5 jaar oud en mooie katten geworden.

Maar daar zat ik dat met een katje dat we oscar noemde en die aanvoelde als dat hij in een ton wasverzachter gevallen was. Mijn papa had direct iets van "tja 2 of 3 katten pff dat is het zelfde". Met knikkende knieƫn en een zachte pluizige bol ging ik naar mijn mama. Als ik een klein kind vroeg ik aan mama of ze oscar toch niet naar een asiel zou brengen? Het was direct duidelijk , hij mocht blijven !

Dit is Oscar een 9 weken geleden. We denken dat hij 7 maand ongeveer is. Hij heeft echt nog een kitten snoetje maar hij lijf van een volwassen kat ( hij is nogal dik).

Dit is Oscar samen met vuitton. Hij komt goed overeen met luca en vuitton. Hij is dan wel geadopteerd maar toch hoort hij bij ons gezin. Ik ben blij dat hij bij mij terecht gekomen is.

groetjes charlotte


 

3 opmerkingen:

  1. Fijn dat het mocht van je mama!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weer een beestje dat warmte en gezelligheid heeft gevonden.Die gaat het nieuwe jaar inzetten als gelukkige poes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Och wat een schatje. Wat fijn dat hij jullie heeft uitgekozen om bij te gaan wonen! Lief van je mama dat hij mocht blijven :)

    BeantwoordenVerwijderen