woensdag 23 mei 2012

bolleke wol , bolleke touw?

Als ik voorbij de kringloop winkel rij en ik heb tijd dan stop ik altijd. Ik had de winkel doorsnuffeld en teleurstellend liep ik richting de uitgang. Ik hoor me zelf nog zeggen " dat is ook den eerste keer dat ik hier niets vind". Ik loop voorbij de kassa en kijk nog een laatste keer naar een kast met grief. BINGO !!! Wauw ! tof ! Dat kan ik altijd gebruiken , touw en wol komen altijd van pas voor iets. Er waren er nog tamelijk veel en zo had ik toch wat verscheidenheid.

De prijs was dan nog eens een WAUW voor 25 eurocent kan ik toch niet sukkel. Met mijn mandje loop ik naar de kassa en met een big smile zet ik het neer.
Wat ik er met ga doen weet ik totaal nog niet maar als jullie leuke idee├źn hebben sta ik daar voor open om ze te horen.


Veel groetjes charlotte

4 opmerkingen:

 1. Ik zou er leuke bloemmetjes van haken, die kan je dan als broches op een hoed of sjaaltje naaien;

  Groetjes Marijke,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hey marijke , dat is wel een leuk idee alleen kan ik niet haken ... maar ik kan het wel leren en eens proberen ;). bedankt voor de leuke tip !

   groetjes charlotte

   Verwijderen
 2. Kom voor het eerst op je blog, leuk hier hoor! Ben onder de indruk van het zelf kaas maken, dat ziet er goed uit! Je achtergrond met de foto 's foto is ook erg mooi! Jij verdient zeker meer volgers, ik ga je volgen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. leuk dat je volger bent geworden ! bedankt voor die leuke reactie ;)

   groetjes charlotte

   Verwijderen