woensdag 15 augustus 2012

Naar Alle in de Ardennen

Moederdag vieren wij meestal 2 keer. Een klein cadeautje is dan wel  leuk en op zen plaats maar voor ons betekend het een dag samen zijn. Mijn groot-ouders verblijven een weekje in de Ardennen dus ik stelde voor aan mijn ouders laten we samen met hun iets doen. Na 3 uur rijden waren we er en vonden we mijn oma op haar favoriete "plaats". De rommelmarkt in Alle werd al onveilig gemaakt door mijn oma. Samen vonden we dan ook leuke spulletjes en hier zijn er een paar...


Als kind was ik verzot op mijn Tiny boeken. Uren liet ik iedereen voorlezen tot ik zelf kon lezen. Ik was dol blij toen ik 4 kaartjes vond.


Een heel pakketje met oude kaarten van de bekende sterren werd van mij ! Het waren er echt te veel om ze allemaal te tonen.

Een leuke blikken doos ... ik vind ze toch zo schattig !


Mijn thee zal ik hier niet direct in klaarmaken ( tenzij je een roestsmaakje wilt) maar als decoratie voor in de keuken is het perfect! Die mooie rode kleur komt perfect uit.


De rommelmarkt werd afgesloten met een lunch. Lekkere streekgerechten waar onder forel , geitenkaas van de boer , .... genieten ten top gewoon !

Nog een leuke Moederdag voor iedereen die het ook viert vandaag.

veel groetjes charlotte

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dag! En die theepot en kannetje vind ik de max! Toffe vondsten gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, die tinyprentjes! Ik ga ook altijd op zoek naar 'oude' tinyboeken. Ik vind het leuker als je kunt zien dat er al in gelezen werd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb geluk gehad toen ik klein was mocht ik bij Greta op bezoek. Ze heeft zelf geen kleinkinderen en de tiny boeken van de dochter las Greta altijd voor aan mij. Ik werd er verslaafd aan... vanaf dat ik zelf kon lezen mocht ik ze mee naar huis nemen. Nu lees ik ze voor aan kinderen die komen slapen en ik hoop dat ik ze ooit aan mijn kinderen kan voorlezen. Tiny en poekie blijven gewoon leuk !

   Verwijderen
 3. Wat een mooie vondsten! En een beetje roest geven de theepot en de kan wel karakter vind ik. Maar inderdaad... niet zo geschikt om nog echt te gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi! Tiny en Romy: wow!!!!!!!!!!!!
  Fijne moederdag!
  Liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen