donderdag 20 september 2012

mini give-away !

Wees er snel bij want 29 september om middernacht sluit deze give-away. Ik had jullie beloofd dat ik nog voor de trouwe volgers en kleine give-away zou doen over Parijs.

Wat zit er in ? Natuurlijk de eifeltoren ( wel het mini formaat), een broche met de franse vlag, vingerhoedje en een leuk potlood. Een paar leuke kaarten van Parijs mag je ook verwachten.

Hoe doe je mee? Graag ben je volger ( je mag het ook nog altijd worden tijdens de komende week) en als je wil mag je gerust meedelen of jij al in Parijs bent geweest of een andere stad die jou hart heeft gestolen.

adieu et un bisou

charlotte


10 opmerkingen:

 1. Super leuke give away ! ik doe graag mee !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van Parijs dus ik doe ook graag mee! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Parijs staat al heel lang op mijn verlanglijstje, maar ik ben er nog nooit geweest. Mijn man had voor onze tiende huwelijksverjaardag een weekend Parijs geboekt voor ons tweetjes, maar door omstandigheden hebben we dat moeten annuleren en we zijn nu dik twee jaar verder en het is er nog niet van gekomen om dat weekend toch te laten door gaan.... Maar ooit ga ik er zeker heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat grappig. via de blog van Maaike (frisse rommel) ontdek ik jouw blog. Mijn dochter heeft Charlotte en is gek op Parijs. Volgens mij lijk je wel een beetje op haar. Ik ga haar direct jouw blog doorgeven.
  Enne.... ik doe natuurlijk mee met de give-away
  (en ik ben volger geworden)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je mijn blog hebt ondekt en welkom op mijn blog !

   Groetjes charlotte

   Verwijderen
 5. als ik me goed herinner, ben ik al eens in Parijs geweest :)))))))))))))))))))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Owwww Ik ben dus helemaal stapelgek van Parijs! Vriendlief en ik gaan er zo'n 2x per jaar heen (hij om te fotograferen en ondergetekende om er gewoon te 'zijn'). Misschien wat 'cheesy' maar er staat een souvenir van de Eiffeltoren op mijn dressoir zodat ik er elke dag aan denk en in mijn gang hang een heel grote wissellijst vol met foto's, kaartjes en andere herinneringen van de keren dat vriendlief en ik er geweest zijn.

  Dus ehm.... ik doe heel erg graag mee met je give away! (en dan ga ik nu keihard zitten duimen tot 29 september middernacht)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben nog niet geweest in Parijs, maar het staat alvast op mijn Wish List! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Charlotte
  Val met mijn neus in de boter....doe graag mee en nee ben er nog nooit geweest.
  Heb nog een vraagje aan jou,je doet mee aan mijn give away en na een kleine volger check kan ik jou er niet tussen vinden :( ZOu je dat nog willen doen zodat ik ook jouw naam in het potje kan doen.
  Of je gebruikt een andere naam,welke is dit dan??Prettig weekend.EN nu maar wachten tot het maandag is....X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ooo goed dat je het zegt , blijkbaar is het er niet op gekomen ;) bij deze is het gedaan !

  BeantwoordenVerwijderen