zondag 14 oktober 2012

Halloween !

Halloween komt er aan ! Dorpen organiseren wandelingen door enge bossen , kinderen verkleden zich en gaan deur aan deur voor snoep .... Ik vind Halloween al leuk sinds ik klein was. Zelf ging ik niet bij mensen voor trick or treat maar met de familie gingen we op tocht. Ik sprong met mijn neef dan in de struiken om iedereen van de familie te doen verschieten. Op een avond zijn we zelf in een beek gesprongen omdat we dat de beste plaats vonden om ze te doen verschieten. Eerst hadden we natuurlijk de beek gecontroleerd op water ( niets van water te bespeuren alleen wat bladeren). We sprongen en wat bleek dat er toch 20 cm water in stond dat door de bladeren gecamoufleerd was. Ik vergeet zijn gezicht nooit en hoe snel we begonnen te lachen met onze ' stommiteit" .Op onze toch kwamen we ook vaak mensen tegen die ons beetnamen en hoe stoer we ook deden als iemand ons liet verschieten toch waren we zelf bang. 

Hoe ouder ik werd hoe leuker het nog werd. Overal stonden vuurtjes en werd de jenever rijkelijk gedronken. Dit jaar hoop ik om weer op pad te gaan met mijn familie en vrienden.

Ik ben ondertussen ook bezig geweest met enkele leuke decoraties voor Halloween en hier is er al eentje van.


Heel makkelijk te maken en je kan er veel met doen. Je kan de vleermuis aan je raam hangen , je deur, touwtjes er aan doen en in een boom hangen .... Ik laat het aan jullie over om creatief te zijn ;) 
klik hier voor als je de vleermuis wilt overteken


groetjes charlotte

2 opmerkingen:

  1. Hihi ik vind Halloween altijd een beetje eng :-) Bij ons in de buurt wordt het niet echt 'gevierd' maar in andere delen van Nederland komt het steeds vaker voor. Het valt me wel op dat er de laatste jaren steeds meer Halloween spulletjes te verkrijgen zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk patroon... zelf hou ik niet erg van Halloween:)

    BeantwoordenVerwijderen