vrijdag 30 augustus 2013

Als de appels van de bomen vallen ...... dan maken we appelmoes!

In mijn tuin staan veel fruitbomen. Dit jaar hangen er veel appels aan mijn appelboom. Er zijn er al enkele afgevallen maar dat betekend niet dat ze niet meer goed zijn. Tijd dus om appelmoes te maken!
Hier en daar is eens een plekje op de appel maar dat snij ik gewoon weg.
Daar zat ik dan in de zetel met een pot appelen op mijn schoot. Het is al een paar dagen druk en vandaag was dat niet anders. Voor tv met de benen omhoog kun je dus ook makkelijk appels schillen.
Aan de andere kant van de zetel lag vuitton. Ik legde nog een dekentje over haar ( tja ik behandel haar als mijn "kindje") en ze sliep verder.
Hebben jullie ook zo'n band met jullie dieren? Ik zie mijn 3 katten soms echt als mijn "kindjes". Zoveel liefde dat die geven !


Groetjes charlotte
 

3 opmerkingen:

 1. heerlijk die eigengemaakte appelmoes.
  Ik ben al een paar keer naar de boer geweest, maar de appeloogst is laat dit jaar (door het natte voorjaar). Maar als het goed is, zouden er deze week dan echt appels komen. Kan ik ook weer aan de slag met appelmoes, appeltaart etc. Mmmm!
  Wij hebben wel een eigen perenboom. Maar die oogst moet nog eventjes wachten. Hij hangt errug vol, dus dat belooft wel wat ;)

  En wat een schattige kat <3
  Hier ook zo'n kat waar je alles mee kunt doen (en nog eentje waar je ietsje voorzichtiger mee om moet gaan, maar op haar manier zeker net zo lief!).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben ook twee poezen, een knuffel en een schrikkerige kat.
  Ze zijn mama en dochter ;) mama poes is vandaaag gesteriliseerd, echt zielig! Maar goed het moest gewoon. Ik zie mijn katten niet als mijn kindjes maar vind het heerlijk ze ok me heen te hebben! Het zijn wel echt mijn beestjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb twee zusjes en een "weesje" oscar. Ik kan me nog herrinneren dat zij gestereliseerd werden. Ze waren zo hulploos en konden niet goed bewegen en springen. Gelukkig gaat dat binnen een paar uur over en daarna zijn ze weer klaar om rond je te komen kruipen.

   Groetjes charlotte

   Verwijderen