zondag 20 oktober 2013

Op een grootte paddenstoel ...

Het was al donker toen ik deze foto nam, maar dat kwam goed uit. Waar in ik normaal een kaarsje in laat branden stak ik wat mos en deze leuke paddenstoelen lichtjes.

Ik laat graag kleine lichtjes branden, omdat deze meer sfeer brengen vind ik. Geurkaarsen vind ik dan ook hemels terwijl ik onder een dekentje zit in de zetel.


Deze leuke kaars in de vorm van een hert laat ik voorlopig nog niet branden. Eerst nog even genieten van het uitzicht terwijl hij in mijn letterbak staat.

De paddenstoelen gekte heeft dus toegeslagen bij mij thuis, maar echt erg vind ik het niet :).

Hoe staat het met jullie paddenstoelen gekte? Heb jij ook ergens een plaatsje in huis ingericht waar paddenstoelen tot hun recht komen? Laat het me gerust weten!

Groetjes charlotte

4 opmerkingen:

 1. ja hoor ik heb ook last van paddenstoelen gekte! Ik heb 2 lampen hangen boven de tafel. Daarop hangt een soort van ijzer constructie met allemaal mooie nep paddenstoelen. Ze horen eigenlijk bij de kerstversiering spullen, maar mochten nu al van de zolder komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet binnenshuis, maar wij hebben vandaag véééél foto's gemaakt van echte paddenstoelen :) Was tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zal wel genieten zijn geweest. Ga je er nog foto's van op je blog zetten?

   Groetjes charlotte

   Verwijderen
 3. Dat ziet er nog eens sfeervol uit. Ik ben zo druk met andere dingen dat ik eens moet gaan bedenken wat ik ga maken. ik heb wel al een leuk plekje uitgekozen voor herfst spulletjes nu de uitvoering nog ;-)

  BeantwoordenVerwijderen