zondag 24 november 2013

Stage zit er op dus even rust!

Stage zit er dan wel op, maar een wachten nog vele taken. Eén avondje eens niets doen dat moet ook kunnen. Ik begon de avond met even wat te knutselen in mijn hobbykamer. Ik zat wat te prutsen met washi tape en al snel begon ik rondjes te versieren. Uiteindelijk wou ik een kerstboom in washi tape op mijn kast. Ik wou niet zo een "nette" kerstboom, gewoon één die er snel op kleefde. ( ja dat zie je ook :p)
Enkele kerstballen van washi tape mochten dan ook niet ontbreken. Het is nog veel te vroeg voor kerstmis, maar toch hang ik ze er al. Zo heb ik er wat langer plezier van en is mijn kast wat versierd.

Een avondje alleen betekend dan ook maar voor mezelf koken. Ik eet graag pasta dus de keuze was snel gemaakt.

Een eenvoudige pastasaus met groenten en daarbij kippengehakt. Lekkere pasta en wat parmezaan om het af te werken. Lekker maar eenvoudig!


 Nog een film bekijken onder een lekker warm dekentje. Mijn kleine meid Luca kwam nog dicht tegen me aan gekropen, lekker warm. 

Even tijd voor mezelf tijdens de drukke weken die al zijn geweest en die nog moeten komen.

Groetjes Charlotte


1 opmerking:

  1. Wauw, dat pastagerecht ziet er lekker uit! Als kleuterjuf niets wordt kan je nog steeds meedoen aan die pop-up-store wedstrijd op tv! Mooie gerechten! Je hebt talent!

    BeantwoordenVerwijderen