donderdag 1 mei 2014

Krachtvoer


Je zou er van in een zeur toestand kunnen geraken : taken! Het schooljaar loopt op zijn einde en voor de examens moeten er veel taken worden afgeven. Door stage verschuift alles wat en dan komt het moment dat je enkel nog aan taken werkt. Heel mijn klas is er van in de ban.

Wat had ik nodig --> krachtvoer of toch iets voor tijdens al dat werk. Aardbeien eet ik nu elke avond, dus waarom niet eens als tussendoortje. Een smoothie dan maar?

Aardbeien met ..... hmm wat vind ik nog lekker? Roze pompelmoes! Fruit bij fruit kan toch niet mis gaan? Ik dacht ook aan munt, maar toen ik er ging halen ging ik voor bij de citroenmelisse. Dat zal ook niet slecht zijn dacht ik, dat doe ik bij mijn smoothie. 


Even de mixer er in ( vroeger gebruikte ik een blender --> te veel afwas!). In een glas gieten en nu kon ik eindelijk mijn leuke papieren rietjes gebruiken van de HEMA, een beetje vakantie sfeer kan geen kwaad. 


Elke dag prijs ik me gelukkig voor het uitzicht dat ik heb terwijl ik werk voor school. Links en rechts van mij lopen koeien en zie ik overal gras, planten en bloemen. Vijf minuten pauze terwijl ik van mijn smoothie nip kunnen geen kwaad. De vakantie sfeer is er al ook al is het maar voor vijf minuten. Ik hou wel in mijn achterhoofd dat als ik nu goed werk ik een welverdiende vakantie heb deze zomer. 

Voor al mijn medestudenten die dit lezen, jullie kunnen het!

Veel groetjes Charlotte

2 opmerkingen:

  1. En?

    Lekker samen of toch beter apart? Vind ook allebei lekker, dus wie weet doe ik je na!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel lekker samen, maar je moet natuurlijk van roze pompelmoes houden want de lichte bittere smaak komt er beetje door. Zeker eens maken want het is een goede combinatie ;)

    BeantwoordenVerwijderen