donderdag 29 mei 2014

Warme ananas

 Het is zo makkelijk om naar snoep, chips, koeken, enzovoort te grijpen wanneer je moet studeren. Ik haal daarom geen snoep in huis, maar fruit en groenten. Lekkere kleine tomaatjes zijn dan ook ideaal als snack tijdens het studeren. Mijn mama bracht me een ananas mee. Ik eet het graag, maar er zijn momenten dat ik er eens geen zin in heb (afhankelijk van de smaak van de ananas hoor). Na al dat studeren had ik zin in warme ananas. Vroeger werd al eens ananas op de barbecue gelegd en dat vond ik heerlijk. Ik verwende mezelf dan maar met warme ananas en een bolletje ijs natuurlijk ( ik heb toch ook wel eens zin in iets zoet).



 De ananas bakte ik met een beetje meer dan 1 eetlepel honing, een scheutje napoleon mandarin en een afgestreken lepel witte suiker. Ik gebruik geen boter voor de ananas te bakken. Gewoon de pan in en de suiker, honing en drank er over gieten. Tegen dat alles gebakken is heb je er een sausje bij. Het is wel niet heel veel saus, dus als je echt veel saus wil neem gewoon wat meer van alles. Smullen maar!


Veel groetjes,
Charlotte 


2 opmerkingen:

  1. Ziet er heel lekker uit, ik ben grote fan van ananas. Dankzij dit fruit ben ik ettelijke kilootjes kwijt geraakt gewoon door na elke maaltijd flink wat verse ananas te eten, gewoon superfruit wat mij betreft 😊


    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er heerlijk uit!! Nooit zo gegeten!

    BeantwoordenVerwijderen