maandag 23 juni 2014

Milaan

Samen met mijn pepe en mama ben ik voor 2 dagen naar Milaan geweest. Het was maar even dat we er waren, maar mijn pepe zijn droom was om toch nog eens te vliegen.


Al 5 jaar had hij niet gevlogen en hij hoopte er niet meer op dat hij ooit nog eens in een vliegtuig zou zitten. Nu zijn gezondheid het terug toe liet boekte we een ticket en weg waren we.


In de lucht konden we genieten van de besneeuwde bergen. Dit had hij nog nooit gezien!


De duome de Milano moesten we toch zeker gezien hebben? Hoe dat ze dit konden bouwen en hoe al die beelden ( heel veel beelden!) ooit op de kathedraal waren gezet begreep hij toch niet goed.


Met de lift konden we toch op het dak van de kathedraal. Even genieten van het prachtige zicht...

Natuurlijk was de kerk vanbinnen ook prachtig!

We hebben regelmatig iets gedronken en gegeten. Ik zelf hou van de Italiaanse keuken en mijn pepe was blij dat hij in Italiƫ eens een pizza kon eten. We waren al fan van campari en martini maar nu leerde we Aperol nog kennen! De bar van Aperol bevindt zich op het dak van de galerij met zicht op de duomo.Hier waren maar enkele foto's, want ze allemaal tonen zou wat teveel zijn van het goede. We hebben nog enkele dingen bezocht, maar de tijd liet het niet toe om alles te bezoeken. Het belangrijkste was dat mijn pepe er zo gelukkig uitzag. Iets dat ik nooit meer vergeet.

Veel groetjes
Charlotte

3 opmerkingen:

 1. Onvergetelijk, dat wil ik geloven! Zo fijn voor je pepe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb geen pepe meer, maar mijn vriend heeft het dubbel en dik goed gemaakt in deze prachtige Duomo. Na een kaartje voor de lift stonden we op het dak van dit formidabele bouwwerk, mijn vriend vroeg alles goed te bekijken en terwijl ik mijn ogen de kost gaf haalde hij achter mijn rug om stiekem een mooie ring tevoorschijn, met de vraag of we voor eeuwig samen konden zijn. Die ring bevat een stukje steen van de Duomo dat mijn vriend eerder had meegebracht en laten inzetten, zoiets vergeet ik nooit, de Doumo is liefde en ook voor jou en je pepe zal dit zo zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een mooi verhaal gewoon! Zo romantisch van je man. Herl origineel van hem. Ik zal het moment op de duomo inderdaad nooit vergeten.
   Groetjes charlotte

   Verwijderen