maandag 10 november 2014

Even genieten van de kleine dingen

Hoi, daar ben ik weer. Even niets van me laten horen, maar dat komt door school. Veel stages en die nemen nu eenmaal veel tijd in beslag. Ondertussen trek ik van alles foto's, maar ze geraken niet tot op mijn blog. Bij deze laat ik even zien waar ik van genoten heb de laatste twee dagen.


Eerst en vooral --> waar ik het meest bij van wordt. Deze kerstlichtjes kocht ik op de rommelmarkt. Gisteravond zat ik dus in het donker op de grond naast het stopcontact. Het deed me denken aan al die keren dat ik onder de kerstboom lag en naar boven keek. Wij hadden/hebben veel lichtjes en kerstballen in onze boom ,maar ook klokjes ( lichtjes) die verbonden waren met een klein bakje waar muziek uitkwam. De lichtjes danste dus mee op de muziek. Deze blijven in de doos tot dat ik alleen ga wonen ( wanneer dat is nog de vraag?).


Knus onder mijn nieuw deken zitten ( nog een deken!) van de HEMA.


Wanneer meneer Oscar niet op mijn schoot kruipt natuurlijk. Hij verliest best veel haar nu dus hij krijgt een persoonlijk deken.


Tussen al dat werk door is een knabbel soms wel eens nodig. Mijn papa kocht me een doos met mijn favoriete knabbel aller tijden!

Voor de rest geniet ik van onze tuin. Ik maak vaak een wandeling van 5 minuten. Zo laad ik de batterijen op en krijgt mijn hoofd frisse lucht.


Tot binnenkort hopelijk !
Veel groetjes Charlotte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten