woensdag 4 april 2012

met naald en draad

Vandaag ging ik maar eens met naald en draad aan de slag. Met een stikmachine werken kan ik nog niet ( komt wel nog) dus maar met de hand alles naaien. Dit monstertje ( fuzzy of fozzy genaamd = ben ik nog niet uit) heb ik gewoon getekend en uit een oude jeans geknipt. Ik vind hem zo leuk ( ik ben toch fier op mijn 1ste werkje)!!!Mijn eerste werkje met vilt is ook een feit. Rustig met een kopje koffie ... gewoon genieten.


En klaar is mijn paddenstoel ! Ik denk instant aan het kinderliedje : op een grote paddenstoel rood met witten stippen ......


groetjes charlotte

5 opmerkingen:

 1. Naai je tegenwoordig eigenlijk nog? Of ben je daar mee gestopt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu met mijn studies heb ik daar maar weinig tijd voor ... Jammer genoeg :(

   Verwijderen
  2. Gek, mijn kleindochter heeft ook voor kleuterjuf gedaan en die doet niets anders! Is toch perfect combineerbaar?! En natuurlijk is het als kleuterjuf perfect meegenomen.
   Welk jaar zit je dan? Ons Marloes was het na haar tweede jaar beu om snottebellen weg te vegen en doet nu mode, is meer haar ding, vandaar mijn interesse naar je naaikunsten.

   Maak zeker eens tijd voor je passie, dingen die je graag doet moet je niet laten vallen!

   Groetjes

   Verwijderen
  3. Ik zit nu in mijn tweede jaar. Ik doe het heel graag en steek daarom veel tijd in mijn studie. Ik heb vaak lange dagen les en ben ook veel tijd onderweg naar huis-school. Ik knutsel wel veel maar dat is dan eerder voor school. Niet alles verschijnt op mijn blog, maar ik probeer af en toe er eens iets op te zetten.

   Ik denk echt dat je graag de opleiding moet doen, want als je het niet graag doet het inderdaad voor andere kan tegenvallen. Leuk dat je dochter nu mode doet ;)

   Groetjes charlotte

   Verwijderen
 2. Mijn kleindochter he! Jah, ze werd gek van het idee haar hele leven een dertigtal druktemakers beurt om beurt hun poep te moeten schoon vegen en snottebellen weg te vegen. Ze deed dat heel graag met kleine kinderen, maar voor haar hele leven dat te moeten doen..... En nu kon ze nog kiezen voor iets dat ze graag doet en wat ze haar hele leven kan volhouden! Dus doen zegt deze oma :)

  BeantwoordenVerwijderen