woensdag 19 september 2012

Parijs

Parijs, de stad van de liefde , cultuur en vooral leuke spulletjes! Ik ben dus afgelopen weekend naar parijs met mijn mama geweest. Het was ontspannend en leuk om eens tijd voor elkaar te hebben. We hebben ook veel gewinkeld en bij deze toon ik jullie graag wat leuke spulletjes.


Ik hou van oude kaartjes en had geluk vond er wat leuke voor weinig geld. Het schriftje gaat vanaf morgen mee naar school.

Deze leuke mannetjes en ezel vond ik in een klein winkeltje die super leuke spulletjes had. Veel felle kleuren  voor je dag op te fleuren.

Ik werd spontaan verliefd op dit beeldje. Schattig toch?

Op een markt vond ik deze  zo bij een echte fransman met baard en baret. Ik deed ze aan en ik zag me zelf al in een spot van chanel of in een film met fred astair in Parijs.


Koffie of wijn genoeg keuze aan drank maar ik ontdekte de cidre. Ik had er al vaker van gehoord maar toch nog nooit gedronken. In deze leuke BolĂ©e werd die gepresenteerd. Direct vroeg ik aan de uitbater waar ik die kon kopen. Hij draaide zich om ( ik dacht door mijn slecht Frans heeft hij me niet verstaan) en na 5 min kwam hij terug met deze twee tassen voor mij. Ik voelde me toch weer gecharmeerd door deze fransman. 
Ik kocht ook nog ( heel veel) kaartjes. 
Ik heb nog nooit zo snel de kassa gevonden in een winkel. Hij moest van mij worden ! Wees nu eerlijk jullie zouden die tas toch ook niet laten staan?
Dit kreeg ik nog van mijn mama toen we in een winkel kwamen die vanonder tot boven vol hing met spelletjes voor groot en klein. 

Bij deze zijn een paar van mijn spulletjes getoond. Hou de blog ook in het oog want ik geef deze week nog een mini Give-Away van Parijs. Speciaal voor al die trouwe volgers heb ik een paar kleine spulletjes gekocht. Hou dus de blog in het oog want het word een korte give-away.

Veel groetjes 
charlotte

7 opmerkingen:

 1. wat een toffe spulletjes allemaal! De MAX vind ik toch ook wel het schattige beeldje van dat manneke met uiltjesmutsje !!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat een leuke spullen allemaal!
  In Engeland hebben wij ook cider ontdekt, mmm...
  Gezellig, zo samen met je mama!
  veel Liefs
  Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie spulletjes Charlotte!
  Ik ben ook helemaal gek van Parijs, je raakt daar nooit uitgekeken.

  Fijne dag & liefs
  Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw je bent echt heel goed geslaagd in Parijs! Parijs is echt mijn lievelingsstad en gelukkig kan vriendlief er ook geen genoeg van krijgen. We gaan er dan ook minimaal 1x per jaar heen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt alles wat je hebt meegenomen uit parijs is leuk!!! O...ik krijg ook zin in een paar dagen genieten en ronddwalen in deze prachtige stad....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuke spulletjes gekocht... fijn dat we mogen meekijken!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldig leuke buit! Een geslaagd weekendje Parijs in elk geval!

  BeantwoordenVerwijderen