zaterdag 10 augustus 2013

Vakantie Give-Away uit ...... ?


Ik had het al aangekondigd dat ik nog een vakantie give-away ging doen. Elk jaar breng ik spulletjes mee van vakantie en dat word dan de give-away. Dit jaar zat ik in Mexico. Een geweldige ervaring. Ik ben nog nooit zo blij geweest dat ik wat spaans spreek. Het contact met de mensen daar was geweldig, maar nu meer over de give-away!
Wat zit er allemaal in het vakantie pakket?
 
Van links naar rechts :
- 1 meter stof ( Ik heb gezocht achter een typische Mexicaanse stof, maar de textuur en print lieten het niet toe om er mee te stikken, dus daarom koos ik deze dan maar)
- een armbandje gemaakt door een jongen op het strand
- 2 bolletjes draad
- een zakje met blauwe kraaltjes
- een dromenvanger gemaakt door een oud meneertje
 
Hoe kan je meedoen?
--> laat een reactie achter met een leuke reiservaring / welk land jou voorkeur draagt / wat is je vakantie drankje/ ...... kies maar ! ( indien je anoniem reageert gelieve je naam er bij te zetten)
 
--> volger worden op blogspot of bloglovin is altijd leuk. Je mag gerust een linkje plaatsen op je blog ( ik ben je nu al dankbaar!)
Ik heb ook een facebook pagina
 
 
1 september 2013 maakt ik de winnaar bekend. Tot dan kan je dus meedoen met deze Give-Away !
 
Ik wil ook graag de volgers welkom heten die er de laatste maanden zijn bijgekomen.
 
Veel groetjes charlotte





15 opmerkingen:

  1. Wat een leuk idee, deze vakantie give away>
    Ik ga al jaren naar Frankrijk en heb eigenlijk nog nooit naar iets specifieks Frans gekeken! (Zal daar ook eens op gaan letten.)Wat ik wel altijd doe is: foto`s maken van deuren en andere kleine details waar een varhaal achter moet zitten! Dit verhaal kan je zelf verzinnen maar ben nieuwsgieriger naar het echte verhaal!
    (Zie mijn elfi-jo.blogspot.nl?2013/06/vervolg-van-het-rugzak-patroon-de-deur.html)
    Een favoriet drankje heb ik niet....gewoon water of van een lekker kopje thee, geniet ik het meest!
    Voor deze leuke Mexicaanse spulletjes doe ik graag mee met je give away!

    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Italië is mijn favoriete vakantieland. Ooit liepen we daar met drie kleine kinders een binnentuin van een restaurants in. We wilden daar een hapje eten maar het zag er zo sjiek uit dat we met de drie kleintjes maar snel om draaiden. Maar we werden terug geroepen en ze maakte ons duidelijk dat bambino 's welkom waren (hoe ze wisten dat we daarom omdraaide geen idee?. Dus wij toch gaan zitten en ja hoor waar we al bang voor waren gebeurde de één gooide een glas daarna rende ze door de tuin en vervolgens begon er één keihard te huilen (daarom wilde we dus omdraaien) en ze bleven vriendelijk tegen ons en tegen de kids. En echt vriendelijk niet gemaakt vriendelijk. Dat was nog eens genieten. Enne mijn vakantiedrankje is een lekker koel wit wijntje en water.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Poeh mijn favoriet is Italië, hoewel ik ook dol op Denemarken ben. Vooral de bekende Italiaanse doorkijkjes op foto's vind ik zo mooi daar kan ik helemaal bij wegdromen en dan gewoon met een lekker goede cappuccino, love it!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. o, ja ik heb een linkje geplaatst en ga zo ff je FB pagina bezoeken, groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat origineel! Mooi stofje! Ik ben niet zo'n vakantiemens, maar ik vind de bergen zo machtig mooi. Daar kan ik van genieten. Favoriet drankje heb ik niet echt...een lekkere kop thee dan maar :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een fantastische give away! Ik doe heel graag mee! En mijn favoriete vakantie tot nu toe was toch wel de rail trip die ik vorig jaar maakte. Op 10 dagen tijd door 7 landen reizen en 4 ervan echt bezoeken, fantastisch! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke Give Away, ik doe heel graag mee! Ik had toevallig hetzelfde bedacht en diverse spulletjes meegenomen van vakantie met de gedachte daar een Give away mee te gaan doen! Wij zijn naar Denemarken geweest dit jaar (voor het eerst) en de hele vakantie was een geweldige ervaring, mooi land, aardige mensen en héle leuke winkeltjes:-), op dit moment is het dus mijn leukste vakantieland...hahaha
    Mijn absoluut favoriete drankje is het rosé bier van Wieckse, heerlijke afsluiter van een warme dag!! Ik ga even een linkje zetten op mijn blog!! Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk om jouw blog te ontdekken! Mexico lijkt me heerlijk. Je hebt er ongetwijfeld een fantastische vakantie op zitten! De give-away is super! Ik doe graag mee. Mijn favoriete vakantiebestemming tot nu toe is Kos - Griekenland. We zijn er dit jaar geweest en het was een heerlijk ontspannende vakantie. Lekkere Griekse salades, warm met een verfrissend briesje, wandelen door de kleine straatjes, snorkelen in het heldere water, ... Het was gewoon fantastisch! Groetjes, Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mijn oog viel op je give away bij Maddy, en ik moest direct meedoen, want oh ja, MEXICOOO!!!!! Wat een geweldig land. Ik heb er veel hoekjes van gezien toen ik er ooit (wat langer) mocht zijn. Love it. Ben je er ook aan zee geweest?

    Dus ik doe super graag mee aan je give away. Dat zou hier allemaal goed van pas komen :) En een leuke gelegenheid om je blog te leren kennen, ik ga zo eens rondlezen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het hotel lag tussen cancun en playa del carmen. We hebben wel wat uitstappen gedaan met lokale mensen. Ik hou niet van zo groepsuitstappen. Ik heb een prive auto kunnen regelen die met mij en mijn ouders dan overal naar toe reed. Ik heb echt gemerkt wat een voordeel het is als je spaans kunt, het opend veel deuren :p.
      Groetjes charlotte

      Verwijderen
    2. Si si muchacha, entonces hablas Espagnol, que util!

      Y muchas gracias por gagnar tu give away :):)

      Verwijderen
    3. No puedo escribir bien español, pero me alegro de que te has ganado! ¿Usted puede enviar su dirección a ik-ben-Charlotte@hotmail.com ?

      Verwijderen
  10. Hey Charlotte, wat een leuke give-away, ik doe dan ook graag mee! Mijn leuke vakantie-ervaring was zowel het weekje in een chalet hier niet ver vandaag, als de paar daagjes dat we vrienden in Frankrijk gingen bezoeken. Een specifieke vakantiedrank heb ik niet, ik drink geen alcohol, dus is het meestal een of ander fruitsap of een icetea.
    Ik wil je ook nog even proficiat wensen met je leuke blog, ik volg je al even (ook via facebook) en lees je berichtjes altijd met veel plezier!
    Nog veel succes!
    Tina .. dayydreamm.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dat is een heel leuke giveaway! Kun je veel creatieve dingen mee doen. Mijn leukste,vakantieervaring was toen we in Nieuw-Zeeland bovenop een gletsjer stonden, een onbeschrijfelijk gevoel :-). Een lekker vakantiedrankje vind ik strawberry daiquiri. Ik volg je nog maar net, en hoop dat ik nog veel lekkere recepten tegenkom :-)

    Grts, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen