zondag 1 september 2013

De winnaar is ....!

De winnaar van de vakantie give-away is ........ nieuwsgierig of je gewonnen hebt ? klik hier!

 
 
Ondertussen heb ik wat meer pompoms gemaakt in fluo kleuren. Ik had ook nog fluo blauw liggen maar dat paste niet echt bij de andere kleuren.
 
Op de rommelmarkt vond ik deze leuke blikkendoos nog.
Stickertjes voor in te pakken of voor in mijn kleuterklasje. Ik kreeg ze voor een halve euro per pakje wat echt niet veel is. Er zitten er super veel velletjes per pakje dus ik kan ze weer overal op gaan kleven.
Een foto van Oscar die verdrietig in de zetel lag bij mij gisteravond. Hij is gevallen en zijn rechter pootje is verstuikt. Hij mankte en had veel knuffelaandacht nodig. Nog nooit zo rustig heeft hij in de zetel gelegen. Mijn hart deed toch wat pijn toen ik hem al mankend zag afkomen. Gelukkig mankt hij vandaag minder en gaat het al wat beter.

Nog een fijne zondag voor iedereen !
Groetjes charlotte


 
 

5 opmerkingen:

 1. Oh, ik kom bij mijn blog uit...
  Heb ik dan gewonnen, of doet mijn computer gewoon raar...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je computer doet niet raar ;) Je hebt gewonnen ! proficiat! Kun je je adres door mailen naar ik-ben-charlotte@hotmail.com

   Verwijderen
  2. Joehoe!! Komt eraan!!

   (Mijn dochter had net alles op hol geholpen door met haar vingertjes op alle knopjes te drukken, vandaar dat ik twijfelde :) Dank je voor de link ook, veel mensen hebben gekeken, zie ik in mijn statistieken!

   Verwijderen
 2. Ik heb je pakketje ontvangen, en het eindelijk ook geblogd! Zie http://multivroon.blogspot.nl/2013/09/gewonnen.html. Nogmaals dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor het eerst een klein stukje van je stofje gebruikt :)

   http://multivroon.blogspot.nl/2014/01/knippie-broek.html

   Verwijderen