woensdag 22 januari 2014

Restjes eten verwerken!

Je kent dat wel, er liggen restjes eten in de ijskast. Apart is het te weinig om er een maaltijd van te maken, maar met wat creativiteit kun je er een maaltijd van maken. 

Dit vond ik in huis:
- +/- 10 tal kleine verse ravioli met ricotta en spinazie
- restje veldsla
- een schijfje geitenkaas
- een paar rode en gele kersttomaatjes
- restje parmezaan
- enkele blaadjes basilicum
- 1 kleine sjalot




Ik stoofde het sjalotje aan, voegde de tomaatjes toe en bakte even alles kort. Dan de geitenkaas zachtjes laten smelten. Doe de gare ravioli, veldsla en basilicum erbij. Even zachtjes opwarmen en dan dresseren in een kommetje. Afwerken met wat parmezaan.


Nu geraakt de ijskast toch wat leeg voor ik naar Valencia vertrek!

Veel groetjes Charlotte



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen