vrijdag 28 juni 2013

Wasco-Art

Ik zag op pinterest dit. Ik passeerde bij de kringloop winkel en besloot toch eens te gaan kijken of ze geen wasco's hadden. En jaaaaa , ik had geluk!
Goede dikke wasco's voor weinig geld. Toen ik thuis was nam ik de haardroger en begon ik maar met de wasco's te smelten.
Eerst gebeurde er niet veel. Het was eerst zoeken naar een techniek de het resultaat zou geven dat ik in gedachten had. Na een paar keer hete wasco op mijn vingers te hebben gehad (heel warm , maar gelukkig niet verbrand) lukte het me.
Dit is het eindresultaat -->
Ik ga binnenkort nog enkele andere proberen te maken. Wie weet kan ik het later samen met de kleuters doen, al vrees ik dat het te warm is voor hun.

Oja, nu ik begin over school. Ik ben geslaagd voor mijn eerste jaar! Geen herexamens dus nu kan ik volop genieten van de vakantie.

groetjes charlotte


Zoals je ziet is het tamelijk vlak. Door de warmte van de haardroger smelten ze mooi met elkaar.
 

4 opmerkingen:

 1. Ik vind het echt heel heel HEEL mooi!!
  Wil ik ook allang eens doen. Kun je niet eens een close-upje maken, zodat we het reliƫf beter kunnen zien?

  En gefeliciteerd natuurlijk! Heerlijk relaxen nu!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik zal direct eens een foto nemen ;). Bedankt voor je leuke reactie!

   groetjes charlotte

   Verwijderen
 2. Heel leuk hoor! Hoe heb je dat trouwens gedaan? Al die wasco's in kleinere stukjes gebroken en erop blazen en that's it?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gewoon de wasco's lang 1 kant verwarmen. Eerst smolt ik ze boven mijn canvasje, maar toen kwam er veel wasco op mijn vingers. Uiteindelijk smolt ik ze ergens anders en "spette" ik ze op de canvas. Door veel lagen te doen kreeg ik dit effect.

   Verwijderen