dinsdag 31 december 2013

2014!


Ik wens al mijn lezers en volgers al een gelukkig nieuwjaar en een goed 2014! Geniet er van met je gezin, familie en vrienden. Laat je gaan deze avond terwijl je een glas champagne drinkt en dat lekker eten verorbert. 

2013 was een zwaar jaar voor mij. Ik verloor mijn opa die na een jaar zonder mijn oma eindelijk terug bij haar mocht zijn. 
Mijn andere lieve oma werd ziek en vecht nu nog steeds voor haar gezondheid, maar geloof me ze komt er wel. In 2014 zal ze er terug staan! Let op mijn woorden ;).

Mijn studies gaan nog steeds goed, maar ik ben toch benieuwd naar deze examens. Na de examens vertrek ik direct voor een korte week naar Valencia. Ik heb daar even gewoond en ben blij dat ik even terug kan naar daar. Wat kijk ik daar al naar uit!

Iedereen maakt wel zo een lijstje met zijn goede voornemens voor het nieuwe jaar. Vorig jaar stond er bij mij op -> meer mijn nagels lakken en geloof me dat is nu een verslaving. Voor dit jaar hoop ik op dit:
* Meer ontspanning
* In de weekend meer uitgaan met mijn vrienden
* Een goede stage
*.....
Eigenlijk te veel om op te noemen!

Hoe was jouw jaar eigenlijk? Wat komt er allemaal op jouw lijstje?

Ik sluit nu mijn laatste bericht van 2013 af, want er staat nog een heleboel werk, voor het eten van deze avond, op mij te wachten.

Veel groetjes Charlotte


2 opmerkingen:

 1. Wauw, dat wordt daar een superfeestje ten huize Charlotte zo te lezen! Lekker veel familiale drukte. Amuseer je deze avond met je vrienden en famillie, wordt hier ook zo'n ontzettend gezellige avond vol verhalen en warme knuffels. Fijn als alle kinderen en kleinkinderen er bij zijn.

  Oei, benieuwd naar deze examens? Klinkt of het je niet goed meer af gaat? Dat is minder, heb je wel vaker dat mensen verkeerd kiezen of iets doen dat hen niet ligt. Kan je maar beter naar iets anders uitkijken als je twijfelt, is net als bij mijn peetzoon, heb je je hele leven spijt van als je verkeerd kiest. Misschien toch maar voor het naaien gaan? :)

  Maar alvast veel succes met je goede voornemens om meer vrienden te zoeken om mee uit te gaan!!!

  Spetterende feesten en een fantastisch blogjaar 2014!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De examen periode is nu eenmaal altijd wat spannend. Ik doe de opleiding heel graag dus neem ik dat met plezier er bij. Voor uit te gaan heb ik gelukkig genoeg vrienden, maar meestal is tijd een probleem. Ik zal het eens wat meer in mijn agenda moeten plannen :p.

   Ik ben nog steeds super blij met mijn keuze om terug te gaan studeren en voor het kleuteronderwijs te kiezen. Het ligt me echt en ik heb er geen spijt van :).

   Geniet nog van je leuke avond!

   Veel groetjes charlotte

   Verwijderen