zaterdag 12 april 2014

Tijd voor wijn?

Iedereen heeft dat wel eens nodig: een rustig dagje. De laatste tijd drink ik bijna nooit, maar ik heb me voorgenomen om eens wat meer van een glaasje wijn te genieten.
In de casino in Sint-Niklaas kom ik regelmatig. Gezellig om iets te drinken op hun terras. Midden in de stad hebben ze deze leuke tuin waar je even helemaal tot rust komt. Het was zo gezellig dat we besloten om er iets te eten. De prijs en kwaliteit verhouding vind ik geweldig. Ik nam de Cesar salade ( mijn favoriet onder de salades) en mijn zusje nam de wortelburger. Wat was het lekker! Nog een lekkere koffie voor het af te ronden mocht niet ontbreken. In de weekends draait er vaak een dj en kun je ook nog naar optredens gaan kijken in de zaal die ze boven hebben. 


Over naar iets anders. Nagellak! Ik kan echt niet goed mijn eigen nagels lakken. Deze leuke licht paarse nagellak kon ik niet laten liggen ( Essie- Go Ginza). Als ik al niet mijn vingers mee lak, heb ik vaak deukjes of krassen op mijn nagels gewoon omdat ik soms geen geduld heb om mijn nagels de laten drogen. Oplossing volgens bourjois. Maar eens testen dan? 

Eenvoudig aan te brengen dus ideaal voor iemand zoals mij. Het blonk eerst wel wat overal op mijn vingers, maar dit ging weg. Het beloofd wat het doet. Je nagels zijn inderdaad snel droog en voor het eerst heb ik eens geen streepjes op mijn nagel. 


Ik ging ook nog op ziekenbezoek bij een vriendin. Bloemen kon ik eventueel meenemen, maar ik moest 1 uur rijden en bloemen neem je zo snel mee. Tijd voor iets anders! Deze leuke lettertang zag ik bij de hema. Ik nam mijn eigen lettertang dan ook maar eens.


Klaar!

Geniet van vandaag! ( ook al zie ik bijna enkel mist? )

Veel groetjes 
Charlotte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten