dinsdag 29 juli 2014

# Day 4 Berlin

Wat bezoekjes stonden vandaag op het programma. Het was weer een warme dag dus rustig aan vandaag. Van Potsdamer Platz ( niet mijn ding)  naar het Memorial to the Murdered Jews of Europe.


Wat een enorm monument. Als je er midden instaat voel je je maar klein. Jammer dat veel mensen op de blokken gaan zitten. Het voelde fout aan bij ons.

We stappen nog wat verder richting U Mohrenstr. . Timmi nog een prachtige foto van een stuk van de muur dat door de kunstenaar Noir was gemaakt.


Je vindt vaak veel postkaartjes met zijn kunstwerken er op, dus het was leuk om het eens in het echt te zien.

Vanuit hier gingen we naar checkpoint Charlie. Terug een prachtige foto van Timmi van een stuk muur dat daar stond. ( Mijn favoriet!)


Na gisteren veel te kort rond Hackersher Markt te zijn geweest, wouden we terug. Eerst even eten voor we terug gingen winkelen! We ontdekten deze leuke plaats voor te eten Kaffeemitte in de Weinmeisterstraße 9A. Verder winkelen dan maar en uiteindelijk te voet terug naar het hotel. Even rust!

Die avond gingen we voor een stevige wandeling richting Rosenthaler Platz. Iets eten en genieten van onze laatste avond Berlijn! Wat gaat het toch snel. We zien echt veel van de stad en ontdekken toffe buurten. Ik schrijf niet over alles maar als ik aan jullie vertel wat we allemaal gedaan hebben dan is het toch wel wat. Zelf hebben Timmi en ik het gevoel dat we zoveel missen. Veel museums die wachten op ons om verkend te worden. Bars die we eens gaan moeten uitproberen. Te veel gewoon! Gelukkig is er één ding dat ons wat troost. We zien veel knappe mannen en gaan met die gedachte dan maar naar dromenland. Morgen hebben we nog een halve dag!

Veel groetjes
Charlotte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten