vrijdag 25 juli 2014

# Day3 Berlin

De winkel microben namen het over en met al die leuke winkels rond ons besloten we om nog eens even te gaan winkelen. Op Alexanderplatz zitten veel leuke winkels en voor we het wisten was het al late middag. 
We gingen dan nog even naar het Berlin Wall Memorial. We namen de U-bahn naar Bernauer. Vanuit hier hebben we dus gewandeld naar het memorial.


Met wat vers fruit in de rugzak besloten we ons op een bankje te zetten en even te genieten van wat we allemaal zagen. Warm weer en geen vuiltje aan de lucht..... maar niet voor lang.
Toen we bij dit beeld kwamen kregen we een zware stormbui over ons heen. Uit het niets verscheen deze bui. Gelukkig was er naast dit beeld een kappel (Kapelle der Versöhnung). Even gaan schuilen dan maar en hopen op beter weer.

Even was het weer beter en dachten we dat we verder konden. Nee dus, maar gelukkig was er een bistro waar we ons konden opwarmen en iets warm drinken.

20 Minuten later was er geen wolkje meer aan de lucht en waren we eindelijk bij het Memorial.

De S-Bahn Berlin Nordbahnhof was vlakbij en vanuit hier gingen we naar Berlin Hackescher Markt. Wat een leuke buurt om te eten en voor te winkelen!

Nog even een winkel snel bezocht en dan was het tijd om te gaan eten. We stapten richting Rosenthaler Platz.  We kwamen voorbij chen che en besloten voor hier te eten.


Wie had gedacht dat er zo een mooie binnentuin zou zijn?!

Weer een leuke dag!

Veel groetjes
Charlotte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten